Megrendelő igényeinek felmérése- előkészületi szakasz
Első találkozásunk célja, hogy megismerjem a tervezés helyszínét illetve a benne lakók személyes igényeit, életritmusát, ízlésvilágát és a kialakítandó térrel kapcsolatos elvárásokat.
Megállapodunk arról, milyen szolgáltatási kört szeretne igénybe venni, majd megbeszéljük a tervezésre és a kivitelezésre fordítandó összeg nagyságát.

Tervezési koncepciók – Vázlattervi szakasz
Az ingatlan pontos felmérését követően elkészítem az alaprajzot az eredeti állapotról, majd többféle vázlatos berendezési és látványtervet készítek a terek kialakításának, a helykihasználásának és a bútorok elhelyezésének lehetőségeiről.
Prezentálom a leendő lakás hangulat tervét, amely tartalmazza az általam elképzelt stílust, a felhasználandó színeket és anyagokat.
Mindezek segítségével a megrendelővel közösen kiválasztjuk a végleges berendezési tervet és tovább finomítjuk az anyaghasználatot.

Részletes tervek- Tervek kivitelezése
A megrendelővel való végső egyeztetések után elkészítem a kivitelezéshez szükséges műleírást és a műszaki dokumentációt, amely tartalmazza a bontási, építési, gépészeti, világítási, burkolási terveket, a színes berendezési tervet valamint a szükséges falnézeteket és az egyedi bútorok kiviteli terveit.
Részletes konszignációt készítek a burkolatokról és a berendezési tárgyakról, melynek segítségével átgondoltan és időveszteség nélkül megoldható a vásárlás.

Anyagbeszerzés
A berendezési szakaszban személyesen részt veszek a termékek beszerzésében, igény szerint intézem a rendeléseket, a házhoz szállítások megszervezését, segítem a bútorok és kiegészítők terv szerinti végleges elhelyezését.