A következő szolgáltatásokkal állok rendelkezésére:

Tanácsadás 
Személyes konzultáció keretében nyújtok szakmai segítséget otthonában felmerülő kérdéseivel kapcsolatban. Praktikus tanácsokat adok térrendezés, bútorválasztás, szín és stílusvilág kialakításában vagy akár a beszerzés terén. Annak ajánlom, akinek bővebb lakberendezési szolgáltatást nincs módjában igénybe venni.

Styling
Stílus tanácsadás. Ha úgy érzi, lakása jól funkcionál, de hangulatában és stílusában hagy még kívánnivalókat, segítségemmel elérhető áron, színek, anyagok és kiegészítők bevetésével stílusossá varázsolhatja otthonát. Komolyabb anyagi befektetés nélkül akár egy nap alatt.

Távtervezés
Személyes találkozás nélkül is megtervezhetem otthonát, ha elküld számomra egy beméretezett alaprajzot, esetleg néhány fotót lakásáról és leírja kívánságait. A tervezési díj átutalását követően egy héten belül küldöm az elkészült tervcsomagot elképzeléseimről, mely tartalmaz egy színes berendezési tervet, egy műleírást az átalakításról, praktikus ötletekkel és stílustanácsadással színesítve.
Igény szerint 3D látványtervekkel kiegészítve.

Belsőépítészeti tervezés
Igény szerint elkészítem egyedi konyhák, fürdőszobák, világítások, komplett lakások, házak, kertek vagy akár irodák belsőépítészeti tervezését. Megrendelőm elképzeléseit figyelembe véve, közösen haladunk végig a tervezési folyamaton. 3D látványtervekkel segítem a térbeli gondolkodást és műszaki dokumentációval biztosítom a szakszerű kivitelezést.
bővebben:lsd a tervezés menete

Egyedi bútorok tervezése
Egyedi konyhák, fürdőszobák, beépített szekrények esetében gyakran felmerülő igény a tároló bútorok belső kialakításának pontos megtervezése.
Az ergonómiát, a helykihasználást és a funkciókat figyelembe véve egyéni igényei alapján tervezem meg a kérdéses bútort, melyet az általam elkészített kiviteli terv alapján, kompromisszumok nélkül lehet asztalossal legyártatni.

Művezetés
Tervezői művezetést, mesterekkel való kommunikációt, szakmai felügyeletet vállalok a lakás átalakítások alkalmával. Garantálom a munkálatok pontos elvégzésének betartását, ezáltal rengeteg időt, energiát, pótmunkát és pénzt spórolhat meg.

Kivitelezés
Megbízható mesteremberek segítségével szakipari kivitelezési munkák lebonyolítását vállalom, költségvetés készítésével, művezetéssel, határidők pontos betartásával az alábbi területeken:
burkoló, festő, gipszkartonos, vízszerelő, gázszerelő, villanyszerelő, asztalos és kertész.

Anyagbeszerzés
A nemzetközi piac design bútorainak széles ismeretével és számos hazai kereskedelmi kapcsolattal rendelkezem a lakberendezési üzletek területén, ezáltal biztosítom az Ön igényeinek megfelelő termékeket a legjobb piaci áron.

Ingatlanok vásárlás előtti felmérése
Ha lakásvásárlás előtt áll és bizonytalannak érzi magát az ingatlanosok rábeszélését követően is, kérje szakmai segítségemet a döntés elősegítése érdekében. A vásárlás előtt felmérem az ingatlan állapotát, valós méreteit, tényleges lehetőségeit. Sok pénzt és energiát spórolhat meg, ha időben kiderül, hogy a kiszemelt otthon vagy iroda méreteit, elosztását, állapotát vagy akár fekvését tekintve nem fog megfelelni eredeti elképzeléseinek, vagy csak jóval több pénzből valósítható meg, mint ahogy szeretné.

Eladást elősegítő változtatások
Több profitot tud szerezni ingatlanjából, ha apró változtatásokkal és minimális befektetéssel „széppé varázsolja” azt. Leendő vásárlója számára nagyon fontos lesz az első benyomás.
A szolgáltatás lényege stílusossá és barátságossá tenni az ingatlant, a térérzet növelése érdekében átrendezni a bútorzatot, orvosolni az apró hiányosságokat.

A végeredményről fotókat készítek, mellyel kezdődhet is az eladás.